Demydezeeuw

Swag Fashion Store Rotterdam


demydezeeuw48 retweets
Swag Fashion Store Rotterdam

17 april 2012 | 10:59

Het begon allemaal meer dan 15 jaar geleden. Michel Poldervaart en ik leerden elkaar kennen bij amateur club Neptunus in Rotterdam. We maakte daar al snel furore en gingen ook beide tegelijk naar de jeugdopleiding van Feyenoord. In die periode zijn we steeds meer naar elkaar toegegroeid en na de korte periode dat ik bij Excelsior heb gevoetbald vonden we elkaar nog meer dan ooit. Daarna is het allemaal heel snel gegaan.

Ik speel tegenwoordig bij Everton FC en ben getrouwd met Daisy. Michel Poldervaart speelt momenteel bij FC Emmen en is alweer een lange tijd met vriendin Kim Bekenbroek. In de laatste jaren ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de Fashion wereld. Ik wil er gewoon altijd Fresh uit zien en ben daar dan ook een groot gedeelte van mijn vrije tijd mee bezig. Ik ben totaal geen meeloper, ik hou van m’n eigen unieke stijl. Michel is hierin echt hetzelfde, we zijn ook altijd eerlijk tegen elkaar op dat gebied. We zeggen elkaar dan ook wel eens dat de outfit die de ander draagt echt NIET kan haha, maar als vrienden moet dit kunnen!

Toen Kim en Michel met het idee kwamen, op hetzelfde moment dat Daisy erover begon, om een kledingwinkel te gaan beginnen was ik meteen enthousiast! Het idee om iets op de markt te brengen dat er nog niet is spreekt mij heel erg aan. Natuurlijk ligt m’n grootste focus nog steeds bij het voetbal maar ik vind het heel leuk om daarnaast andere dingen op te gaan bouwen.

Michel is al zolang 1 van m’n beste vrienden en ook met Kim was het meteen goed. We hebben echt een vertrouwensband met z’n vieren. Kim en Daisy hebben allebei een verleden in de kapperswereld; Kim heeft zelfs acht jaar voor het grote wereldwijde bedrijf Toni&Guy gewerkt. Daarvoor heeft ze allerlei fashionshows meegemaakt in bijvoorbeeld London, hoe cool is dat! Het idee is dat Kim de winkel runt, Michel haar zoveel mogelijk ondersteund en Daisy helpt waar hulp nodig. Dat is o.a. met de inkoop van kleding waarvoor we veelal naar steden moeten als Parijs, Antwerpen, Brussel, Milaan en zelfs LA. Mijn rol is op de achtergrond alles in de gaten houden en de voetbalwereld er een beetje bij betrekken. Die 2 werelden staan namelijk momenteel dichterbij elkaar dan ooit. Ik bedoel, kijk naar Demy, een eigen online Magazine met zoveel fashion erop. Voetballers houden daarvan! Dat is ook o.a. de doelgroep die we willen bereiken: mensen tussen de 18 en 40 die zich bezig houden met fashion en kwaliteit. Ik vind het gewoon heel tof om nieuwe dingen te doen en te ondernemen.

Zodoende is SWAG geboren! We verkopen  luxury brands als Wildfox Couture, StyleStalker, Army of me, Mason Garments en nog veel meer. Allemaal brands die in Rotterdam niet of moeilijk verkrijgbaar zijn. We willen dat in de toekomst natuurlijk gaan uitbreiden met één of twee high level brands die we heel dope vinden. Onze kleding staat vooral voor kwaliteit en exclusiviteit! Zo willen we ons onderscheiden. Als je iets bij ons koopt, ben je er zeker van dat er maar een paar items van dat kledingstuk zijn, thats it!! Wie houdt daar nou niet van? Ik wil het liefst niet anders in ieder geval haha!

In Maassilo Rotterdam hebben we al enkele fashion items op zeer bijzondere wijze gepresenteerd waarbij professionele dansers in Swag Fashion Store kleding hun moves showen. Over ongeveer een maandje zal er een groot openingsfeest plaats vinden maar voor nu zijn onze deuren al geopend en is iedereen van harte welkom!!

Tags:

#rotterdam in images

Regien's Twitter Photo

Picture of daguilar6
25 Aug 2012
23 retweets
@MinPres GEVONDEN! #waarismark? #VVD #Rotterdam

A photo from @RevistaGRIP

Picture of daguilar6
18 Feb 2013
16 retweets
Foto de la consagración de Del Potro en #Rotterdam

Roger Federer Fans's Twitter Photo

Picture of daguilar6
15 Feb 2013
16 retweets
Well done Roger & Goodluck In the Next Round :) .. #Rotterdam #Federer

#rotterdam in videos

Federer traint met Davydenko

Picture of daguilar6
12 Feb 2013
1K retweets
Rotterdam New video: Federer traint met Davydenko via @youtube

Federer madness in Rotterdam

Picture of daguilar6
12 Feb 2013
8 retweets
I swear they asked him 2 do every promotion on Monday just 2 be able 2 cut such a vid. #Federer #Rotterdam #abnamrowtt

Gorilli x Northskull Teaser

Picture of daguilar6
22 Nov 2012
7 retweets
@Gorilli #Rotterdam x @Northskull_NL #London sneakpreview movie: ! Limited Edition Red TigerEye Shambala...RT !”

#rotterdam in sites

Advocaat van Onvermogen

http://advogids.com/

Een Advocaat van Onvermogen en Pro Deo vindt u hier! Alle advocaten, alle tarieven, alle rechtsgebieden in heel Nederland. Lees verder →

Picture of daguilar6
14 May 2012
5K retweets

24ora.com - Your Premier Online News Provider

http://24ora.com

24ora.com - Your Premier Online News Provider
rotterdam Ciclista victima di Hit and Run durante training: Pr... #TDF

Picture of daguilar6
27 Jul 2013
1K retweets

Welkom bij Grote Kadoshop.nl

Picture of daguilar6
14 Nov 2013
1K retweets
Vele aanbiedingen #gereedschap #koken #eten #kado #zitzak #amsterdam #rotterdam #utrecht #vacature #werk #sint #piet